Diensten

Ademklankreis

Praktijk Immer Amersfoort
Praktijk Immer Amersfoort

Ademklankreis

Aangeboden door Chris Rauwendaal (Adem trainer) en Froukje Visser (Klankschalen behandelaar)

De Ademklankreis is een synergie van verbonden ademwerk, een klankschalen soundhealing en plantmedicijnen cacao en psilocybine. Deze bijzondere combinatie geeft lichaam en geest een vriendelijke, maar krachtige reset.

Opgeslagen stress, trauma of emoties worden zachtjes losgetrild door de frequentie van de klankschalen. De verbonden ademhaling helpt om in een trance te raken waardoor energieblokkades in het lichaam kunnen oplossen. Het plantmedicijn cacao opent het hart en gevoel en de microdosis psilocybine opent de geest en intuïtie. Zo kom je tot jouw kern.

De Ademklankreis is een beleving die je diep in je cellen en onderbewustzijn zult ervaren. Deze unieke samenwerking resulteert in een diepe rust, hernieuwde energie, stimuleert creativiteit en activeert het zelfhelende vermogen.

De Ademklankreis helpt je om een diepe lichamelijke ontspanning te ervaren en om je overvolle hoofd te legen.*

De Ademklankreis wordt begeleid door holistisch coach en klankschalen expert Froukje Visser & ademtrainer en transformatie coach Chris Rauwendaal. Beide passen hun technieken toe op een authentieke en intuïtieve wijze tot een symbiotische samenwerking.

⎔ Cacao drinken en optioneel: microdosis psilocybine
⎔ Uur verbonden ademhalen
⎔ Klankschalen soundhealing
⎔ Ademmeditatie
⎔ Locatie: Your Own Leader in Amersfoort
⎔ Investering: €125,- (incl. thee/water & fruit/snack)

Uw begeleiders

Chris Rauwendaal

Praktijk Immer Amersfoort

Maak een afspraak met één van ons

Contact