Werkwijze

Praktijk Immer Amersfoort

Gebaseerd op wederkerigheid

Wij fungeren niet als alwetende raadgevers, maar als samenwerkingspartners, ontdekkingsreizigers en reflectoren. De waarheid, jouw waarheid, ligt al binnen in jou. Jij staat dus aan het roer. Wij kunnen je faciliteren in jouw proces. Dit proces is intiem en kwetsbaar. Die kwetsbaarheid kan uitdagend zijn en bepaalde weerstand oproepen. Thema’s zoals angst, vastgeroeste patronen, verdriet en trauma liggen vaak aan de grondslag hiervan. De ervaring leert dat deze kwetsbaarheid alleen tot uiting kan komen door een wederzijdse relatie. Een professionele relatie van gedeelde verantwoordelijkheid en vertrouwen. Je ontmoet elkaar immers altijd in het midden. En in die dynamiek ontstaat er een beweging naar elkaar toe. Uit die beweging ontstaat groei. Groei voor beide partijen.

Praktijk Immer Amersfoort

Dienstverlening

Praktijk Immer werkt niet met ‘vaste’ producten, maar met flexibele diensten op maat. Deze aanpak stelt ons in staat om persoonlijke ondersteuning te bieden. Precies zoals jij het nodig hebt.

Heb je het gevoel dat wij een passende handvatten voor jou kunnen bieden? Dan plannen wij graag eerst een persoonlijk gesprek in. Tijdens dit gesprek onderzoeken we jouw hulpvraag en bespreken we hoe je dit wilt aanvliegen. Ook beoordelen we of er een wederzijdse klik is en hoe een eventueel traject kan worden ingevuld. Zo bepalen we gezamenlijk de vorm van jouw ondersteuning of coaching. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen met jouw hulpvraag. We vliegen het aan zoals bij jou goed voelt.

Praktijk Immer werkt niet met contracten met zorgverzekeraars. Je betaalt per sessie en de tijd tussen sessies wordt in overleg bepaald.

Maak een afspraak met één van ons

Over ons