Froukje Visser-Kruizenga

Holistische coaching, Klankschalen, Healing, Meditatie

Ik geloof in de wederkerigheid van het contact. In een relatie (Professioneel of persoonlijk) doe je beide een stap naar de ander, pas dan ontstaat er echte beweging. Niemand staat op een voetstuk, we zijn allemaal evenveel waard en zijn allemaal in ontwikkeling. Iedereen doet dit op zijn eigen wijze. Deze waarden en daarnaast de ontwikkeling van het hoofd naar het hart en lijf staan het meest dicht bij mij. Ik ben een enthousiast en levendig mens en probeer zo open en kwetsbaar mogelijk te zijn. Ik hou van leren en bouwen met anderen. Op die manier is ook Immer opgebouwd, niet alleen door mij maar door echt contact en in verbinding met anderen. Als ik voor een vraagstuk kom te staan probeer ik altijd breed te blijven denken. Ik kom graag met ideeën, kan daarin goed out of the box denken en ben niet bang voor confrontatie. Binnen de grenzen maar (vooral) buiten de kaders. Onbevreesd en open staan voor wat zich aandient.

Froukje Visser-Kruizenga van Praktijk Immer Amersfoort
Michelle Veerman van Praktijk Immer Amersfoort

Michelle Veerman

Holistische coaching, Ademwerk en Lichaamswerk

Als kind was ik altijd al nieuwsgierig, ik kan me dan ook nog goed herinneren dat dat mij niet altijd in dank afgenomen werd (Zoiets vraag je toch niet?!). Gelukkig ben ik ook eigenwijs genoeg en heb ik er uiteindelijk mijn werk van kunnen maken. Want wat drijft ons nou als mensen? Hoe, en waarom doen we de dingen die we doen? En hoe komt het toch dat we onszelf af en toe zo ontzettend in de weg kunnen zitten? En vooral ook, hoe kunnen we het anders doen? Over de jaren heb ik mij verdiept in gemeensschapzin, persoonlijke ontwikkeling en uiteindelijk in de wijsheid van ons lichaam. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen set aan talenten en mogelijkheden. Door overtuigingen zijn we daar steeds minder van laten zien en zijn we misschien wel een deel daarvan uit het oog verloren. Graag ga ik met jou op ontdekkingsreis naar dat wat al in jou besloten ligt. Daarbij laat ik mij leiden door mijn nieuwsgierigheid naar wie jij bent, wat jou beweegt en waar er ruimte is voor ont-wikkeling en groei.

Jaap Kruizenga

Healing, Reading, Meditatie

Ik ben een horecaman die als jongvolwassene de wereld verkend heeft door 5 jaar rond te reizen en in het buitenland te werken. Dit heeft me gevormd en veel zelfinzicht gebracht. Later terug in Nederland heb ik me doorontwikkeld en ben ik als ondernemer een eigen horecagelegenheid gestart. Op beide manieren ben ik dus veel met mensen en de wereld in contact geweest. Ik sta open en positief in het leven en kan goed in het moment staan. Ik laat me makkelijk op de stroom meevoeren en kijk wat het moment me brengt. Ik ben rustig, sta stevig op de grond en ben een man van weinig woorden. Gegrond als ik ben neem ik iemand daar makkelijk in mee. Vanuit daar en de dingen die ik leer in de opleiding tot lightworker kijk ik waar ik een aanvulling kan zijn en wellicht ondersteunend.

Jaap Kruizenga van Praktijk Immer Amersfoort

Bekijk onze dienstverlening

Dienstverlening