Diensten

Healing

Praktijk Immer Amersfoort
Praktijk Immer Amersfoort

Healing

Alles is energie en met die energie kun je ook werken. Soms is de balans in je energie verstoord of zijn er blokkades. Daar is mee te werken en die kunnen aangepakt worden. Maar voor je dat doet moet je ze eerst leren zien, herkennen en erkennen. Bij een healing wordt je meegenomen in de energie van de healer. De healer blijft bij zichzelf en door de reflectie die jij hebt op de healer kan deze jouw energie voelen en samen met jou ontdekken waar een blokkade voelbaar is. Ook kan de healer een start maken met het helingsproces op deze blokkade of verstoring. De duiding laten we hier achterwege. Het voelen en daar naar toegaan is de kern en vaak de grootste klus…

Voel je dat je niet in balans bent, kun je niet goed aarden / gronden dan kun je een healing aanvragen bij Jaap. Jaap is Lightworker in opleiding en heeft zijn certificaat healing behaald. Jaap is zeer goed gegrond en kan jou meenemen diep de aarde in. Dit kan zeer ontspannend zijn.


Wil je een healing? Mail ons dan even. Jaap vraagt een donatie naar draagkracht en eigen inzicht. Je mag dus zelf bepalen wat het je waard is geweest.

Uw begeleider(s)

Praktijk Immer Amersfoort

Maak een afspraak met één van ons

Contact