Diensten

Holistische Coaching

Praktijk Immer Amersfoort
Praktijk Immer Amersfoort

Holistische Coaching

Iedereen maakt ontwikkeling door. En meestal gaat dat  gepaard met crisis; vallen en opstaan. Want (helaas) juist crisis geeft vaak het laatste zetje tot verandering. Het zorgt er voor dat alles op scherp komt te staan en je terugkeert naar de essentie, dat wat voor jou belangrijk is. Vanuit die essentie kun je juist de meest belangrijke stappen zetten in jouw eigen transitie. Het balletje van die transitie / ontwikkeling laat je vooral rollen door stil te staan. Terug naar binnen, terug naar jezelf. Kijkend naar wat er in jou ligt. Stilstaan bij wie jij bent, stilstaan bij wat jij voelt op dit moment, stilstaan bij jouw meest essentiële vraagstukken en gevechten die jij wil leveren om te komen waar je wil komen. De reis naar binnen, het aangaan van je eigen angsten en het ontdekken van jouw weerstand. Dit proces is geen proces wat vast te leggen is in tijd of in een tijdspad maar blijft doorlopen. En soms is het nodig dat in dat proces iemand meeloopt zodat je blinde vlekken op het spoor komt of daar waar het vastzit je weer een zetje in de goede richting te krijgt.

Praktijk Immer werkt niet met vast omlijnde producten maar met diensten die nooit geheel in beton zijn gegoten. Dit doen we omdat we te allen tijde maatwerk willen kunnen blijven aanbieden. Ondersteuning zoals jij het nodig hebt.

Als je denkt dat wij passend zijn voor jou plannen we een eerste gesprek. In dat gesprek gaan we op zoek naar jouw concrete vraag en hoe je dat zou willen aanvliegen. Dan kijken we ook of we een match zijn en hoe we een eventueel traject in kunnen gaan vullen. Zo bepalen we samen hoe jouw ondersteuning / coaching er uit komt te zien.

De onderstaande onderwerpen liggen bij ons voor de hand maar zoals eerder aangegeven sluiten we niets uit…. Zingeving, persoonlijke ontwikkeling, stress, ouderondersteuning, rouw en rouwverwerking , omgaan met emoties, levensvragen en oplossingsgerichte vragen.


Een sessie van ongeveer een uur kost gemiddeld 65 euro. We werken graag op maat en afhankelijk van de duur en de mogelijke combinatie met bijvoorbeeld ademwerk, klankschalen kunnen de prijzen variëren. Mocht jouw inkomen nou zodanig zijn dat je dit niet kunt betalen denken we graag met je mee.

Maak een afspraak met één van ons

Contact